Sinds enkele jaren zijn onze originele Amerkaanse Classic Airstream caravans  in Nederland.  Wie graag dit Amerikaanse icoon wil huren voor een evenement, commerciële activiteit of andere doeleinden kan bij ons een grote, glimmende event Airstream Sovereign uit 1976 huren. Voor wie een originele, geheel ingerichte Airstream wil huren hebben wij de Airstream Landyacht Sovereign uit 1968.

Bekijk onze verhuur opties op deze pagina

Airstream staat anno 2010 wereldwijd stevig in de belangstelling. Het maakt dan niet uit uit welk tijdperk van de roemruchte Airstream geschiedenis. Nog altjd is er een grote vraag naar de oldtimers uit met name de jaren 1960-1975; de Vintage Airstreams uit de gloriejaren.

Het is Airstream als oudste fabrikant van recreatie voertuigen gelukt om telkens weer nieuwe doelgroepen te interesseren voor haar unieke product. Met de legendarische leus: ‘laten we niets veranderen, alleen verbeteren’ is de basis nog altijd hetzelfde maar is het nog steeds een ‘state of the art’ product. Eind jaren 1990 heeft Airstream de interieurs van haar product stevig aangepakt en alianties gesloten met beroemde design huizen. De belofte die het product aan de buitenkant belooft, wordt sinds die tijd ook voor de hedendaagse liefhebber volledig waargemaakt.